måndag 9 maj 2011

UTOPIKARNEVALEN 2011, TUTTREVOLUTION & DN.

Under veckan (& möjligtvis under nästkommande vecka beroende på om tiden räcker till eller ej) kommer det att dyka upp text, fotografier & funderingar från söndagens härliga Utopikarneval.

Kort sammanfattning för nu; det var underbart & jag är belåten med Tuttrevolutions framgång i festtåget.

DN har publicerat en miniartikel om Utopikarnevalen & Tuttrevolution hade turen att få med ett par tuttrevoltörer på fotografierna tillhörande artikeln författad av Lars Epstein.
Artikeln: UTOPIKARNEVALEN DROG GENOM STAN TILL DÅNANDE RYTMER.

Tuttrevoltörer i DN:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVnAvsen_QX-ihyphenhyphenSdce8R7C4GjYyWg2nmARbz7GVZ6Nmn63IW-OZ_Zn0_gERVnwj9vFetpzYGnHWfQZJTiPzBpTIKL_2KbD56qLeja7oLh2GVh_32BnYRSW14thEIH5zb28L-5sF4WvCA/s1600/TUTTREVOLUTION+llllll+Utopikarnevalen+2011+DN+I..jpg
I bildperiferin till höger finnes jag (rödrutig, öppen blus) med pappersplakatet i högsta hugg.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFS09kS-d52HL04RTDSkBzuupEX8eLNb_O1Hm5DGPUT3U692tGWdlkcfHT2E7Z00lAykB_9B8W9e9oTCmlWXLAHDuxPj0PME5IfgwblipIQXFFjB1BFjvGE1XTQ2mihSreV0WtNKxXqLk/s1600/TUTTREVOLUTION+llllll+Utopikarnevalen+2011+DN+II..jpg
På Leos axlar stoltserar Jango med fria tuttar & budskapet 'SLUTA KONTROLLERA KVINNORS KLÄDSEL'. Nedanför står Elza & Elina som via pepp & uppmaningar vågade strippa av sig i tåget - en stor eloge till töserna för modet!

HAR DU OCKSÅ EN TEXT DU ÖNSKAR SPRIDA? SKICKA IN DEN TILL TUTTREVOLUTION@LIVE.SE

JOINA: TUTTREVOLUTION.

5 kommentarer:

H sa...

Hejsan, det här kanske inte har så mycket med saken att göra men vad tycker du om sjalen och hur muslimska kvinnor benämner att dom har på sig sjalen för att inte ses som sexuella objekt?

Sylt sa...

Vilken sjukt jävla BRA BLOGG! Och vad vacker Nisse (Jango/Elina) är! Henne saknar man.
Jag planerar att låta mina sköna behag vara fria från top på badstränder i sommar (inte enbart för att jag är en nyfiken jävel som vill pröva folks tålamod med exponering av människojuver, utan även lite för att slippa de fula ränderna man får av axelband när man solar) och givetvis kommer jag återkomma med rapport.

TUTTREVOLUTION sa...

H:
Jodå, det har jättemycket med saken att göra! Kommer att besvara din fråga i en separat post snart - håll utkik!

Sylt:
Låter bra det, varför solränder när man kan vara utan?

/Marielle

Moa sa...

Jag tycker att det här är ett galet fint initiativ.
Hänvisade till er i min blogg.
Ni va grymma i Utopi också. Hurra för er!

TUTTREVOLUTION sa...

Hurra för dig med, härligt att du var där!

/Marielle