KAMP + MEDVERKAN.


Aktivist? 

Det är alltid ett dilemma det här med att vara politiskt aktiv. I alla fall har det varit så för mig, jag har velat fram och tillbaka. Ibland har min vilja för engagemang flammat upp, då känns det som att jag har kraft nog att bränna ner och bygga upp hela världen igen. Och stunder då lågan avtagit och andra saker i mitt liv tagit huvudrollerna. Men jag har lärt mig att man får försöka se realistiskt på vad man kan och orkar göra i olika situationer. Och sedan den svåra delen: anpassa sina handlingar därefter.

Som allt i livet är även politisk aktivitet en balansgång mellan våra behov och viljor. Man ska inte bränna ut sig i kampen för idealet, då utbrändheten blir okonstruktiv och kanske till och med destruktiv i dina handlingar.

Nåja, det jag försöker säga med den här texten är att det inte finns några krav på hur mycket eller lite man måste göra. Men att vara aktiv även i väldigt låg grad är otroligt mycket bättre än inget alls! Vi påverkas av varandra och varandras handlingar hur små de än må vara, och bara känslan av att det finns fler som tycker samma sak och som stöttar upp en, DET är det viktigaste för att en rörelse ska fortsätta vara aktiv. Det tror jag i alla fall. Öppen för nya insikter.

/Jango  2012-09-11

                       
                       
                                                Hur kan du vara aktiv i Tuttrevolution? 

  Min uppmaning till alla er där ute som funderat klart och vill aktivera er i Tuttrevolution är:
VAR KREATIV!  Hitta på egna idéer om aktioner eller något annat!
Men gå inte under namnet Tuttrevolution utan att ha kontaktat oss först är du snäll, för vi vill kunna stå för det som händer under namnet.

Om du vill gå med i våran grupp i Örebro så kontakta oss! Vi välkomnar alla oavsett könsidentitet eller ålder.

Alla förslag är också välkomna!
Lycka till med kampen! Kontakta oss på: Tuttrevoltion@live.se eller Tuttrevoltion.orebro@gmail.com