onsdag 29 augusti 2012

TUTTREVOLUTION I NERIKES ALLEHANDA #2

Tidigare tutt-aktioner på svenska badhus har slutat med att toplessbadarna avvisats sedan andra badande klagat. Men i Örebro och vid Gustavsviks motionssimbassäng gick det bra att bada topless.
– Jag är förvånad och kanske lite besviken, sade Elina Adlersfeld, som var en av kvinnorna som badade utan bikiniöverdel.


Okej. Det fanns inget att vara besviken över. Det gick jättebra och vi hade riktigt roligt och fick bada ostört. Det är precis såhär vi vill ha det och det var fantastiskt kul att det gick så smärtfritt till på Gustavsvik. Det tyckte vi alla.

Men. Varför "kanske lite besviken"? I vissa fall kan det tyckas bättre med kontrovers eftersom då får man mer exponering och genom att få mer exponering kanske man kan nå ut och påverka fler. Det var såhär resonemanget bakom "kanske lite besviken" gick. Men det var givetvis lite klantigt uttryckt då det ej fanns/gavs utrymme att brodera ut tankarna kring det hela. Och även om det funnits utrymme att brodera ut tankarna så ska inte besvikelse finnas med i bilden gällande hur det hela faktiskt gick. Vi är just ute efter att det inte ska vara någon uppståndelse kring det hela alls, utan att alla ska få kunna chillaxa lika fritt - PR eller inte lix.

Ville få det klargjort, eftersom det var många kommentarer som hakade upp sig på det (med rätta). Så, NEJ. Blir bara lite kaoz när man ska vara med i tidningar eftersom de gärna nöjer sig med simpla, icke-utbroderade svar!
(Skrivet av Azze)JOINA PÅ FACEBOOK: TUTTREVOLUTION.

Inga kommentarer: