tisdag 20 juli 2010

OM BRÖST.

Det man inte ser skapar lockelse. Kanske kunde våldet bli mindre om vi fick visa oss som vi är. Vad är det för fel med bröst? Vi kvinnor har större bröst än män för att vi ska kunna mata vår avkomma. Och när vi sitter där och ammar måste vi skyla oss ännu mer. Varför? Det är naturligt med bröst och amning. Sexuellt är det för vissa men det är media som kommer med dessa aspekter. Synvinklar på bröst måste ändras. Media påverkar mycket och får det till att det endast är en sexuell kroppsdel som måste skylas. Skulle vi sedan påverka så pass mycket att tjejer inte känner press över sin kropp och accepterar den som den är, då har vi kommit långt. Och det behövs.
/Misterioso.

HAR DU OCKSÅ EN TEXT DU ÖNSKAR SPRIDA? SKICKA IN DEN TILL TUTTREVOLUTION@LIVE.SE

JOINA: TUTTREVOLUTION.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vill ni ha bröstbilder?

Linnea sa...

http://llowejko.wordpress.com/2010/07/27/tuttrevolution/

Bra initiativ! Lycka till med revolutionen! Linnea

TUTTREVOLUTION sa...

Anonym:
Ja tack! Undvik dock att skicka in en bild som anspelar på sex genom stereotypt agerande (typ en bild där man ser pattarna samt ett finger som agerar penis i munnen). Ingenting fel med sådant men det är viktigt att ickesexualiserade bröst får ta fokus i debatten. Men annars.. bring on bilder! :)

Linnea:
Jättekul att se att du skrev en text, blir mycket glad! Får jag sno texten till denna blogg eller föredrar du om jag länkar inlägget?

/MARIELLE