fredag 28 januari 2011

OM EN MÄSSJÄNTA.

Nu har jag ju då en liten historia om en mässjänta som även jobbade som konstfotograf på sin ledighet. Detta är inte konkret tuttrevolutionerande men jag tyckte att historien passade att skicka vidare ändå eftersom att den är både underhållande och intressant.

Denna mässjänta var en kvinna i sina bästa år, tidig medelålder ungefär. Hon fick, som alla som är på sjön och säkert många andra arbetsplatser, ofta höra på skrävlande från de manliga sjöbusarna i mässen. Ord som "kuk", "fitta", "tuttar" och "knulla" var ofta hörda i mässen.

Mässjäntan, som jag nämnde, var ju också konstfotograf. Hon vart lite nyfiken på hur det skulle bli om hon en dag stegade ut i mässen endast iklädd kameran. Hur skulle de annars så ogenerade männen då reagera? Hon ville fånga detta på bild så utan att förvarna så kom hon en dag ut i mässen spritt språngande näck. Tyvärr så var inte reaktionerna vad hon hade hoppats. Alla männen tittade ner i marken, alldeles för generade för att titta på mässjäntan. Hon vart förbannad och sa till dem att de måste titta upp i alla fall för annars så blir det ju inga bilder, men de klarade det inte. Det var ju mässjäntan de skulle kolla på, de kände ju henne. Så trots att de har väggarna tapetserade med nakna kvinnokroppar och annars kunde sitta och prata så öppet om nakna kvinnor, sex och annat "tabu förklarat" så kunde de inte ens unna mässjäntan en blick utan att bli högröda i ansiktet.

Jag tyckte att denna historia är väldigt intressant, även fast vi med tuttrevolutionen inte strävar efter ett totalt naket samhälle så tycker jag att detta kan säga oss någonting. Kanske är det dags att minska hysterin kring en naken eller halvnaken kropp några snäpp? Uppenbarligen är det ju något som människor stör sig på.
/Frida.

HAR DU OCKSÅ EN TEXT DU ÖNSKAR SPRIDA? SKICKA IN DEN TILL TUTTREVOLUTION@LIVE.SE

JOINA: TUTTREVOLUTION.

Inga kommentarer: