lördag 19 mars 2011

FRÖKEN MARS 11.

http://3.bp.blogspot.com/-DYR2sIHMRVQ/TYPxkhAnsvI/AAAAAAAAAE8/7kDSZQ3QW7s/s1600/TUTTREVOLUTION%2Bllllll%2BFr%25C3%25B6ken%2BMars%2B11..jpg

Låt mig presentera ett nytt påfund här i Tuttrevolutions nätnäste: Fröken Tuttrevolt! För var månad kommer jag att måla till ett verk föreställande en kvinna under tuttrevolt. Variationen kommer att vara riklig. Vi kommer att se mormödrar motionssimma topless, mödrar amma spädbarn & kamrater barbröstade koppla av i parken under en het sol.

Premiärdamen är Fröken Mars 11.
En brunett med massiv juver & naturligt lurvfrodigt skinn. Hon kopplar av med en bolmsticka vid en livfull rosenbuske, stoltserandes med en extrem version av någonting som jag kommer att gå närmare in på nu vilken dag som helst; bröstvårtor noterade under tyg. För en inte allt för lång tid sedan fick jag nämligen lära mig att det är oanständigt & vulgärt att gå utan BH & inte använda bröstvårtetejp (finns det tydligen någonting som heter)..
/Marielle.

5 kommentarer:

Frida sa...

Den är helt lovely.

Bröstvårttejp ja, vad ont det ska göra att dra bort skiten. Nej nej, lika bra att skippa den

Candy sa...

Ja, det var mig en lurvig & storbystad dam! Älskar målningen, jättefin. Och bra idé. ^^

clarisse sa...

Älskar bilden, och idéen. Snyggt!

Obfleur sa...

Har du sett Egotastic.com? Det är en sida som dedikerar sig åt att sätta stjärnor på tjejers bröstvårtor (exempel: http://snipurl.com/27obi5 ), men klickar man på bilderna så laddas en stjärn-fri bild.
Jag har länge funderat på varför man gör så här.
Är sidan till för folk som sitter på jobb? Typ att arbetsgivaren klampar in på kontoret "Hey! Vad tittar du på för nåt?! ...jaså, ja, jag trodde att bröstvårtorna syntes. Men i och med att de är censurerade så är det lugnt. Surfa på!"

TUTTREVOLUTION sa...

Frida:
Ser du inte fram emot att en het sommardag gå runt med en tejp över brötvårtorna, & sedan dra bort den på kvällen, när den liksom legat & svettats & kladdat på vårtorna? Låter ju lite.. BDSM.

Candy:
Känner du dig kreativ någon månad kan du gott få hjälpa till & fixa en dam för den månaden! :)

clarisse:
Kul att du gillart!

Obfleur:
Nej, inte sett. Tack för tipset om den, låter ju onekligen som någonting för Tuttrevolution att sätta tänderna i. Det låter ju som ett rent mysterium. Först stjärnor.. sedan trycka.. då inga stjärnor.. Hmmm.

/Marielle