torsdag 28 april 2011

UTOPIKARNEVAL 2011!

Ta Tillbaka Välfärden ställer till med en ny Utopikarneval! Den 8 maj brakar årets viktigaste höjdpunkt loss! Med sambarytmer, karnevalyra, kärlek och krav på ett bättre samhälle som gagnar arbetarklassen - för det är vad “verklighetens folk” är! För alla som diskrimineras på grund av sin etnicitet, tro, kön och läggning! För alla som exploateras på arbetsmarknaden - papperslösa, ungdomar, kvinnor m.fl! För alla som sitter på osäkra anställningar! För alla sjuka som utförsäkras efter regeringens viktigaste upptäckt att man visst kan bli frisk efter en viss sjukdomstid! (Och därmed sopar banan med läkarvetenskapen och allt vad det innebär!) För alla som är arbetslösa, bostadslösa och upplever baksidan av en välfärd som slaktas bit för bit! För alla studenter som jagas av CSN som flåsar bakom en i nacken!

För hela djävla folket som kräver en alternativ välfärd där all makt ligger hos brukarna! För alla som vill uttrycka kreativitet tilsammans! För alla som vill jonglera, klä ut sig, spela musik, umgås, diskutera! För alla som vill måla om välfärden med glada färger! För alla som vill ockupera kungahusets 800 rum och dela ut dem till personer som saknar bostäder! För dig som vill visa vad DU kan! För alla gatukonstnärer!

/Facebook: UTOPIKARNEVAL 2011!

Förra året firade jag min födelsedag dansande i regnet på den våta asfalten i Stockholm. I år hoppas jag på solsken & ljuvblå himmel, för givetvis kommer jag att deltaga igen, men nu lite annorlunda än 2010. Maj 2010 fanns inte Tuttrevolution & karnevalandet var någonting väldigt spontant som kom till min kännedom kvällen innan det brakade loss. Denna gång, 8:e maj 2011, är Tuttrevolution i ett puttrande stadium & jag kommer utan tvekan att hylla, promota & agera för oss då jag trampar fram i karnevaltåget.

Uppmanar er alla att medverka, & uppmuntrar er alla medverkande att göra likadant som jag; stöd Tuttrevolution i den underbara karnevalen! Fest & kamp på en & samma gång.. ett juvelläge!

Skapa plakat, måla banderoller, dyk upp i toppar där ni gör reklam för vår sak eller än bättre - dyk upp utan topp alls! Kvinna som man: fram med brösten & låt dom möta vårljuset i årets härligaste gatutillställning, & peppa dina kumpaner att göra detsamma. Kanske kan ni söka stöd hos varandras överkroppsnakenhet om det känns nervöst?

Ett litet steg för dig,
men ett desto större steg för Tuttrevolution.

Ses där.

http://2.bp.blogspot.com/-EhwYFIJTtPU/TbkbhEjWk6I/AAAAAAAAAFM/LyQHiJfQ_RE/s1600/Rosa%2BFront..jpg
Maj 2010.

HAR DU OCKSÅ EN TEXT DU ÖNSKAR SPRIDA? SKICKA IN DEN TILL TUTTREVOLUTION@LIVE.SE

Inga kommentarer: