fredag 6 april 2012

300.

Låter en fin bild på en skog representera oss: 300 trädkronor..

Vi är nu närmare 300 tuttrevoltörer på Facebook & ytterligare därtill bortom denna tveksamma platå. Att praktfullt växa är vårt syfte då tillväxt inom TR berikar med idéer & styrka. Ett 'men' finns dock också, så som oftast utan att vara negativt om än en smula realistisk. Ju fler vi blir ju större blir också åsikssplittringen gällande vad Tuttrevolution står för vilket skapar förvirring om vi ej verkar som en helhet.

Kring 13-tiden idag googlade jag Tuttrevolution för länktillägg, & fann då ett evenemang jag hade missat: TUTTREVOLUTION 19:E APRIL.

Uppskattade till tusen initiativet att samla folk, men reagerade illa på ett stycke i beskrivningen:  "Vi måste ändra grundsynen på könen. Sudda bort feminint och maskulint", då det inte är ett uttalande som Tuttrevolution står bakom. Givetvis kan det tänkas finnas tuttrevoltörer som önskar sudda ut könsgränserna men i egenskap av grundare anser jag mig ärligt ha 'rätt' att sätta ner foten när det kommer till detta & klargöra att det är OK med fria åsikter men att blanda in s.k. 'könsutsuddning' med Tuttrevolution är ej välkommet. 

Vi 300 kan inte alla hålla med varandra & det tror jag till viss mån är nyttigt & till ingen mån en fara för oss som helhet om vi bara är medvetna om detta. Kan tänkas att jag har varit allt för otydlig med vad som gäller för att föra Tuttrevolutions talan (vilket jag ska bättra). Detta för att det turligt nog inte är speciellt mycket som gäller, att göra det komplicerat att sprida ordet är ingen till godo.

Droppade en kommentar till evenemanget:
Vill poängtera att jag som grundare av Tuttrevolution på intet sätt står bakom att "sudda bort feminint och maskulint" & jag hoppas att medevoltörer inte verkar för detta inom gruppen, men givetvis kan jag förstå att det finns splittrade åsikter om detta inom Tuttrevolution. Skulle vara önskvärt att hålla det till annan arena dock då jag ej vill att TR förknippas med 'könsutsuddning'.

Då jag gång på gång i debatter & även radio har påpekat att det absolut INTE handlar om att sudda ut könsgränser finner jag det inte passande för Tuttrevolution att detta basuneras ut. Vad det handlar om är inte att det är fult att vi är könade utan att det är fel att det används som en ursäkt för könsstyrda lagar rådande klädsel (bl.a.).

Uppskattar verkligen initiativet utöver detta klagomål, hoppas att allt går superbt!JOINA PÅ FACEBOOK: TUTTREVOLUTION.

Inga kommentarer: