torsdag 12 juli 2012

//MIO.

Vill uppmärksamma er på en kommentar som den 11:e dök upp på NINNA I METRO.:
 
"Han (John Stauffer, jurist på DO) säger dock att de kan komma att ta upp den här typen av ärende i framtiden, beroende på hur många anmälningar som kommer in. - Jag hoppas att vi gör det någon dag. Det är uppenbarligen ett problem."

Där ser man, den här typen av aktioner lönar sig i alla fall! Grymt jobbat Ninna och Tuttrevolution! Nu får vi aldrig ge upp - fler måste besöka badhus, bli tillsagda, bli avvisade, anmäla till DO så är vi på väg. Om det är någon aktion på gång i Stockholmsområdet är jag definitivt på!

//Mio


Exakt, Mio! Tuttrevoltörer - på med bikinitrosorna, & uppmärksamma DO på orättvisan ifall ni avvisas från pooler. Pepprar vi räknas vi!

JOINA PÅ FACEBOOK: TUTTREVOLUTION.

1 kommentar:

Sandria sa...

jag har försökt sprida tuttrevolutions budskap hela sommaren, gått topless hur som helst så ofta som möjligt och insett hur svårt det ska behöva vara... förvånande nog, främst på festivaler. Jag vet inte hur många gånger vakter har omringat mig och sagt åt mig att "ta på dig en tröja eller så får du bandet avklippt". Jag har varje gång försökt förklara VARFÖR jag går topless, men folk har så himla svårt för att lyssna och vill bara ha rätt. En kvinna jag diskuterade med var så rädd för att ha fel att när jag frågade om hon tyckte att bröst var könsorgan svarade hon ja...Ush. Det är så sjukt för mig att jag måste dela med mig.

Hoppas tuttarna får sin rätt i samhället snart!