söndag 21 april 2013

DET FINNS FAKTISKT VIKTIGARE SAKER.


Amenvisst, vilken avslagen comeback att dyka upp, skriva en post &a i en poff av webrök trollas bort i 55 dygn utan ett knyst. Saken är som sådan att jag i februari bosatte mig i ett paradis i dom katalanska bergen & av naturliga skäl (kan läsas bokstavstroget) har internet varken varit lättfunnet eller prio. Till maj ska jag 'berikas' med satellitinternet för att det förenklar vissa ting, exempelvis engagemangsspridning & kontakt med tuttrevoltörer i Svea Rike.

Hur kan då detta inte vara prio - detta med engagemangsspridning & tuttrevoltörkontakt för en stark, enad revoltörstyrka? Jo, för det finns faktiskt viktigare saker att bry sig om. Jag prioriterar det välmående jag balanseras av vid undvikandet av att snärjas av maskineriberoende (är exempelvis både telefon- & televisionsfri) & jag prioriterar en kamp för att blomstra som människa i människans sammanhang istället för att vara vad jag upplever det standardiserade vara: ett blomstrande som arbetskraft & konsument i ett frihetsberövande systems sammanhang.

Jag prioriterar drömmen om att leva pengrafritt i en ren, vacker natur där jag av rena, vackra grödor i jord & skog frodas att vara en ren & vacker människa. Att avstå att stödja livsmedelsbutikers krigsvaror, slaverifabriker & hormonstörande, carcinogen kemikalieshopping finner jag viktigare än att strida för lika rättigheter vad gäller tuttar i tyger. Jag finner det vara bland det absolut viktigaste som finns att engagera mig i.

Ändå startade jag i juli 2010 Tuttrevolution. Ändå yttrar jag mig om Tuttrevolution i radio & tidningar. Ändå debatterar jag Tuttrevolution via tangentbord samt oralt. Ändå brinner jag för frågan & skriver denna text för att se andra flamma upp & agera. Ändå finner jag frågan om bara bröst vara otroligt viktig & engagemangsväckande - för det ena utesluter inte det andra så som det tycks vanligt att tro.

Exempel på kommentarer till posten MEN BRÖST ÄR JU SEX!:

Vad sägs om att börja med att protestera mot könssegregerade simhallar?

&

Blir såå jävla trött på dessa diskutioner. Män hit å kvinnor dit. Är det bara kvinnor som är diskriminerade i samhället eller. Nä det finns också diskriminering bland män men det talas det alldrig om. Bara ett jävla gnäll hela tiden. Men vist gå du med bar överkropp en hel sommar så kan ju alla män gå utan shorts å karlsonger. Skulle det va ett bra samhälle tycker du. Lite skillnad på en mans bara överkropp å en kvinnas oavsett vad du säger. En kvinnas intimitet värdesätts mer än en mans men det fattar väll inte feminister so Bara tjatar å gnäller om jämställdhet

Alltid ska en kämpe vara blott en kämpe, en engagemangslärka som kvittrar sig hes i var brännhet fråga & protestbehövligt skeende. Alltid finns det någonting viktigare att bry sig om & förbisedda stackare att ömka. Aldrig kan den som önskar beordra någon annan ta tag i skiten själv? Jag - & förmodligen alla andra tuttrevoltörer (som i merparten fall där jag personligen känner revoltören har ett samhällsengagemang av rik vidd) - välkomnar engagemang i dessa frågor som en ska 'ta tag i först' eller som 'faktiskt är viktigare'. Engagemang för vad en tror på är någonting vackert & uppmuntransvärdigt. Istället för att tjata & gnälla: ageragör. Sitt inte surmulen & vänta på att någon annan ska ta det första spadtaget; gräv själv för fan. Jag kommer att vara den första som tar din skitiga näve i hand & tackar dig för att du bryr dig.

av Marielle

JOINA PÅ FACEBOOK: TUTTREVOLUTION.

Inga kommentarer: