söndag 26 februari 2012

TUTTREVOLUTION - I STRID MOT VÅLDTÄKTER.

Vi blir ombedda att banka näven i bordet för någonting viktigare. Höja den knutna argt i luften för ett problem som är på riktigt. Ett gäng brudar som vill visa pattarna, så jävla tramsigt.. fjantfeminism, går tankegången. Varför strida för flamsigt bröstblaj när kvinnor Tellus runt utsätts för äkta genuint rått förtryck? Stenas, våldtas, misshandlas, tyglas..

Fast, saken är ju den, att det är sådant vi tuttrevoltörer strider mot för allt är små pixlar av helhetsbilden som tyvärr stoltserar med extrem objektifiering av kvinnan. Exempel: den våldtagna kvinnan är ett objekt för våldtäktsmannens lusta (vilken form av lusta det än må vara ) & i processen söt flickvän blir till vidrig hora att nita skiten ur är det välkänt att den misshandlande mannen (i detta fall, ja, då saken gäller kvinnomisshandel specifikt men ja även kvinnor slår) i mången fall successivt mentalförvandlar sin partner till ett föremål, för ett föremål är det OK att kasta i väggen.

Den slentrianmässigt objektifierande samhällsattityden smittar självfallet av sig på beteenden & när den problematik vi finner i form av våldtäkter & krogtafs. Jag menar ej att det är så simpelt att vaginafokuserad pornografi, Slitz & förbjudna badhusbröst är orsaken till att någon får sina trosor sönderslitna av ovälkomna händer. Jag talar om just pixlar. Små ofarliga bitar som bidrar till någonting stort & farligt om vi inte är medvetna om vad det är vi skapar, erkänner detta samt motarbetar den attityd som föds ur att konsumera kvinnokroppar som om det vore lösviktsgodis.

Det här är viktigt. Det är på riktigt. Jag har av män antastats, våldtagits, misshandlats.. & jag ser ett enormt värde i denna kamp, för innan mina kroppsdelar upphört att reduceras till tingestar för andras nöje kommer denna allt ditt är mitt-attityd att fortgå. Rättsväsendet har aldrig intresserat sig för att ge mig upprättelse, så fuck rättsväsendet - jag har beslutat mig för att skipa rättvisa på egen hand & det genom att radera en pixel i den fula helheten. Denna pixel råkar vara just censur av tösabröst på allmän plats men jubel över dessa på chockrosa, virustäta sidor på internet. Det är denna typ av systematisk objektifiering - hur jag tvångssexualiseras mot min vilja, reduceras till runk - som bidrar till juckande stånd mot min röv på konsert, bläckfiskhänder (som är överjävlaallt) som inte slutar vid ett "Nej" & all den där jävla respektlösheten som ligger till grund för sådant jag har utsatts för.

Det handlar fan inte om exhibitionism eller provokation eller att avsexualisera. 
Det handlar om att jag kräver respekt. Mitt är inte ditt. 
Mitt är mitt.


JOINA PÅ FACEBOOK: TUTTREVOLUTION.

Inga kommentarer: