söndag 6 februari 2011

MODELL & MISSFOSTER.

Grattis alla missfoster med modelldrömmar! Misströsta ej, vi har nu kommit så pass långt i samhället att även vanskapta människor får posera framför kameror & göra reklam för vackra plagg.

http://3.bp.blogspot.com/_Kwi0u9439fg/TU46YvHMuVI/AAAAAAAAAD0/rf-wayVrpmk/s1600/TUTTREVOLUTION%2Bllllll%2BModell%2B%2526%2BMissfoster..jpg

Nätbutiken ASOS.com går i bräschen med en söt brunett som föddes utan bröstvårtor.
/Marielle.

HAR DU OCKSÅ EN TEXT DU ÖNSKAR SPRIDA? SKICKA IN DEN TILL TUTTREVOLUTION@LIVE.SE

JOINA: TUTTREVOLUTION.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Man kan ju undra vart världen är på väg.. lite skrämmande.. =/

Lina sa...

vad fan man ser ju till och med var de har varit, kass redigering! Men nya designen = snyggt!

Candy sa...

Förresten så är den nya designen fantastiskt snygg! Bakgrunden påminner om påslakanen vi har i vår sommarstuga & headern är härligt hippie & retro. ^_^

Candy sa...

Hm. Skrev en till kommentar, men den verkar inte ha kommit fram, så jag skriver om den:

Först tänkte jag att vad har detta med tuttrevolution att göra & kvinnan på bilden ser ju inte vanskapt ut..? Men sedan såg jag hela bilden & inte bara ansiktet, och då förstod jag vad du menade. Herre gud alltså. Så himla tråkigt när t.o.m. underklädesavdelningar ska censurera bröstvårtor, och vilken förskräckligt dålig retuschering dessutom. Det syns ju verkligen var de blurrat. :(

Obfleur sa...

Kan inte en tuttrevolutionär köpa den här bh:n - sen dra till butiken dagen efter och vara riktigt pissed off på personalen och dra till med "Bröstvårtorna syns ju när man har på sig den här bhn! Så såg det inte alls ut i reklamen!"
Detta vore iofs att idiotförklara sig själv - men väl värt det om man får nån form av förklaring till varför nippsen mystiskt har försvunnit på reklamtjejen.

TUTTREVOLUTION sa...

Ida:
Inte ens underkläder får visas på rätt sätt. :/

Lina:
Ja! 20-sekundersredigering för att snabbt få bort det anstötliga.

Candy:
Blommorna i bakgrunden ska representera tuttar med sina färgglada bröstvårtor, men det är jävligt långsökt & bara jag som förstår tror jag :D Tack! Tänkte att stuket skulle hylla tiden då kvinnobröst inte var lika mycket rabalder, & då engagemanget hängde i luften.

Obfleur:
Tänkte faktiskt då jag studerade underkläderna (fanns även trosor med en försvunnet kön) på vad som händer om någon inte förstår att det är genomskinliga plagg. Utan inzoomningen går det säkert att missa eftersom inga nips ju syns igenom.
/Marielle